Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

GOTT NYTT ÅR. ” RÄDDA SAAB ”. JAG PRESENTERAR ÅRETS JULKLAPPAR. Cykelogen fick nya kalsonger. Hans fru fick ett duschhandtag med belysning.

HEJ.

Läs om SAAB sist i inslaget.

 

Årets klappar är öppnade. Kan meddela att jag fick nya kalsonger ( kalsipper ) i julklapp. 3 par för 99 kronor på HM. De gamla köpte jag för samma pris för 15 år sedan. Kanonbra med många lufthål. De gamla befinner sig numera nere i min cykelverkstad som putstrasor till min cykelsamling.

Min fru fick årets julklapp som hon inte förstår hur hon har kunnat leva utan tidigare.

Nyfikna??

Då skall jag berätta. Hon fick ett duschhandtag med belysning.

 

Blått ljus visas vid start, grönt ljus vid komfortvärme, och rött vid för varmt.

Om ni visste vad lycklig hon är då hon numera har belysning i duschen.

Baktanke ja: Då hon står i duschen så smyger jag ner i min cykelverkstad  och grejar, hon duschar ganska länge numera eftersom hon av naturen är mörkrädd. Mina gamla kalsingar putsar jag mina cyklar med.

TREK cyklar blir extra blanka med HM-kalsonger. Snacka om återvinning, efter 15 år, kanonkvalitet.

.

 

Ha det nu bra på Nyårsafton. Tänk på att låta bilen stå hela Nyårsdagen. Kör tidigast på måndag. Så utsätter du inte andra för fara i trafiken. Fastän du känner dig okej och att du räknat cl så är du i sämre skick dagen efter.

 

1st Whisky, några Bärs, några glas Rött, några glas Vitt, 1 Konjac, 1 Whisky till, lite Baileys, gärna 1 Gin o Tonic, lite jordnötter, vad törstig man blir, rap, rap. Det handlar om många cl.

Unna dig en taxi hem, det har du råd med, men du har inte råd med att köra ihjäl ett barn på fyllan, kanske du förstör för en hel familj och även din egen familj.

 

FATTAR DU ELLER???

 

 

Ha det nu ” GÖTT ” som vi säger på Göteborgska.

Jag lovar många spännande inslag under 2012. Jag håller även på med att ansluta mig till ” Ansiktsboken ” men det tar lite tid.

Tror att ni kommer att  ” GILLA ” mig.

Vi skall testa mycket utrustning.

 

SAMT ATT SAAB HAMNAR HOS RÄTT KÖPARE. Visste ni förresten att indiska Mahindra gör rostfria karrosser till Willys-Jeepar.  Personligen så tror jag mer på TATA-motor. Varför inte tillverka andra bilar parallellt med SAAB.

 

Visste ni förresten att SAAB tidigare skruvade ihop Chrysler-bilar. Som numera ägs av Fiat som tidigare samarbetade med SAAB, SAAB-Lancia 600.

 

Då jag var ny polis i början av 70-talet då hade vi Chrysler Valiant som radiobil, som skruvades ihop i Trollhättan, samt SAAB 600, som enmansbil. Ser ni sammanhanget.

Detta tror jag på att under en övergångstid skruva ihop andra samarbetspartners bilar i avvaktan på den nya plattformen.

 

DRICK LAGOM, VARVA MED VATTEN.

 

LIVE STRONG

CYKELOGEN LOVES YOU.

 

 

 

Category: Blogg, Facebook

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*