Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

LEZYNE SUPER DRIVE-KANONGRYM FRAMLAMPA MED USB-LADDNING.

Hej. Efter lång semester över julhelgen är jag tillbaka med förnyad kraft.

För några dagar sedan så fick jag ett sms från Martin på DUELLS. Kontakta mig omgående skrev han. Omgående så ringde jag upp. ” Thomas jag har en kanonlampa som du måste testa. Spänd av förväntan så åkte jag ut till Martin.

 

Jag vill att du skall testa denna lampa, LEZYNE SUPER DRIVE, den är sjukt bra sa Martin. Då jag kom hem i kväll så packade jag upp lampan. Satte i det laddningsbara batteriet och tryckte på knappen. Blev totalbländad. Så fort mörkret hade inträtt så gick jag ner i min cykelverkstad och monterade på lampan på min mountainbike.

Ut i mörkret för en provtur. På läget ” HIGH ” så var ljusbilden helt otrolig. Utan att överdriva så var vägbanan kraftigt upplyst ett 70 tal meter framöver. Då pratar jag om en helt upplyst vägbana med ljus som på en bil.  Eftersom jag ibland cyklar i mörker så var detta ett lyft. Lampan har 2 lägre effektlägen som jag också testade. Även på dessa lägen så var upplysningseffekten mycket bra. Lampan har även blinkläge.  Som ni vet så är det olagligt med blinkande framljus. Försiktighet rekommenderas med blinkläge för det bländar mycket kraftigt. Drifttiden på de olika lägena varierar.

 

På  ” HIGH ” uppger tillverkaren 1,5 timmar. Detta är mer än tillräckligt om man som jag cyklar till jobbet på ca 1 timma.

 

Då jag anländer till jobbet så kopplar jag in den bifogade USB-laddkabeln i min dator. På mindre än 4 timmar så laddar jag upp batteriet.

 

Otroligt smart, eftersom det första vi ofta gör är att starta upp datorn på jobbet innan den första kaffetåren.

 

Jag kommer nu att testa denna lampa både på jobbet  och privat.

 

Denna laddningsbara lampa är snart intjänad eftersom den är laddningsbar. Du slipper dyra batteri inköp.

En kanonlampa som jag rekommenderar för under 900:-, med den ultramoderna USB-laddningen.

 

KÖPLÄGE NU

 

Din arbetsgivare står gärna för laddningen eftersom han vet att du tränar och mår bra och klarar arbetsdagen galant då du fått din dagliga motion.

 

Men glöm den ej på cykeln då är tjuven snabbt framme.

Den säljes hos din riktiga cykelhandlare som kan mer än att pumpa och ta betalt.

Slå till och unna dig denna förnämliga lampa från Duells.

LIVE STRONG

 

CYKELOGEN                                 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*