Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

NYTT FRIKTIONSDÄCK FRÅN CONTINENTAL FÖR OSS SOM CYKLAR PÅ WINTERN

HEJ. Igår ringde min vän Martin från DUELLS. ” Thomas jag har ett däck som jag vill att du skall testa. Jag har fått in provexemplar av ett friktionsdäck från Conti sa Martin. Jag skall nu testa detta däck på min TREK 7-5X.

Så fort kylan släpper så skall detta däck testas. Det verkar vara ett bra alternativ om man tycker att dubbdäck är för stötigt och hastighetsdämpande.

    

 

TOP CONTACT WINTER.

Vi återkommer med ett första scoop snarast. Jag har förstått att många är intresserade av detta däck från Conti som Duells kommer att börja sälja snart. Gå även in på Duells hemsida och titta på det senast från LEZYNE. Lezyne har många designade tillbehör till cykel såsom belysning och väskor, mm.

 

LIVE STRONG

 

Cykelogen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*