Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Reinfeldt är ute och cyklar då han anser att en betongarbetare skall jobba till 75

HEJ.

Vår statsminister är ute och cyklar. Men tyvärr så cyklar han på hal is. Han anser att en människa som är utsliten vid 65-årsåldern skall omskola sig och jobba till 75 år. Medan han och andra manschett människor som aldrig gjort ett vettigt handtag skall få pension vid 50 år.

Detta är en typisk MODERAT POLITIK.

Man får tyvärr konstatera att statsministern saknar rådgivare som vet hur det är att arbeta med kroppen. Samtidigt så bjuder man in sossarna på spelplanen igen, detta parti som är helt uträknat sedan Juholt affären. Med denna inställning till  den vanlige arbetaren så lär man förlora nästa val. Sossarna tackar för detta. Nu är det risk för Toblerone Expressen igen.

Nej, FREDRIK, du har inte haft mycket skit under naglarna. Jag rekommenderar dig att uppsöka Friskis o svettis, och börja träna så du tänker klart.

LIVE STRONG                                          

Cykelogen

 

 

 

 

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*