Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Volvo är intresserat av SAAB?? GYLLENHAMMAR HADE VARIT SAABS RÄDDNING, nu kanske cirkeln sluts ändå!!

HEJ.

Ni som har varit med ett tag minns att Gyllenhammars-VOLVO ville köpa SAAB för många år sedan. Denne man blickade framåt. Men han blev nedröstad av andra lobbyister som inte hade någon framtidsversion. Volvo hade även stora intressen i Norge beträffande oljan. 1977 så misslyckades affären med Volvos försök att köpa SAAB.

Den andre killen på bilden är ju som alla vet Wallenberg, stor ägare då i SAAB-SCANIA. Det skall bli spännande att se vem som köper SAAB i sin helhet.  Kanske kommer det att tillverkas SAAB-VOLVO-GEELY i TROLLHÄTTAN i framtiden. Varför inte?? De duktiga, lojala, kunniga arbetarna i Trollhättan kan nog skruva ihop vilket märke som helst!! 

LIVE STRONG

CYKELOGEN

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*