Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

TOUR DE FRANCE MED GREKEN, 2 timmar på SPINNINGCYKEL HOS FRISKIS I ASKIM, GÖTEBORG

HEJ.

Jag är helt slut. I lördags, 11-feb-12, så körde jag Tour DE FRANCE, 1 bergsetapp, 75 km. Fantastiskt jobbigt och roligt. Under 2 roliga, svettiga timmar med Christos så cyklade vi Touren. Det är fantastiskt vad en duktig instruktör som Christos gör för att vi andra skall orka med 2 timmar stående på cykeln. Får erkänna att jag tryckte i mig en jättebanan samt en snabbgel från MAXIM. Visste ni förresten att dessa elitcyklister håller över 90 km per timma i nerförsbacken, de trampar till och med nedför.  När de 2 i ledningen körde på slätmark så höll de 60-70 km per timme, de ni!! Christos var dagen till ära iklädd TOUR de FRANCE tröja och keps.

Dessutom så kör han min drömbil, FIAT 500, samt innehar en FERRARI dator, pondus.

Efter loppet så bjöd CHRISTOS och hans fru på Cola och ostbricka, helt underbart.

Jag och min fru tackar för detta.

 

Friskisapan var oxå med.

 

LIVE STRONG

 

CYKELOGEN

Category: Blogg
  • Cykelogen says:

    HEJ, fantastiskt bra skrivet, jag instämmer på alla punkter.

    Cyklaren

    februari 13, 2012 at 4:18 e m

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*