Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

UTGÅRDS BILSKOLA-CIRKELN ÄR SLUTEN. SONEN GÅR I SIN FARS FOTSPÅR.

HEJ.

I april 1970 så gick jag och tog körkort på UTGÅRDS BILSKOLA på Riksdalersgatan i Högsbo, Göteborg. I maj så fick jag mitt kk. Körde med  Ulf  Utgård, son till grundaren. Och nu 42 år senare så går min son och kör för Britt dottern till grundaren. Själv så övningskörde jag i VW-bubbla som var grön.

Sonen kör i en V-50. Denna fantastiska bilskola som hela tiden har legat på Riksdalersgatan i Högsbo.   Familjeägt och småskaligt. Det kan ju bara gå bra.     Cykelogen rekommenderar denna bilskola starkt.

LIVE STRONG

Cykelogen

Category: Blogg
  • Joel says:

    Bra skrivet!!

    februari 14, 2012 at 7:58 e m

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*