Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

IDAG GLÄFSER JAG GLATT ÅT TRAFIKKONTORET I GÖTEBORG FÖR ATT DOM REDAN SOPAT MIN ÄLSKADE SÄRÖBANA.

HEJ, igen.

Idag gläfser jag glatt åt Trafikkontoret som redan varit ute med sopebilen på Säröbanan. I år så var dom flera veckor tidigare än andra år.

Jag cyklar några gånger i veckan in till Göteborg på världens vackraste cykelbana. Att möta solen då man har passerat Järkholmen och har Hovås Golfbana till höger det är medicin för själen. Bron ni ser på bilden är nyss riven. Den låg där de snygga nybyggda husen ligger. Mitt för familjen Bengtssons hus.

Ni har väl ställt in hjälmen rätt, pumpat däcken stenhårda, testat den nyinköpta ringklockan och packat ner reservslangen av fabrikat Continental.

 

LIVE STRONG

 

CYKELOGEN

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*