Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Nya Bontragerhjul på CYKELOGENS TREK-RACER. LIVE STRONG med MAXIM.

HEJ.

Nu har jag uppdaterat min racer med nya hjul från Keith Bontrager.

RACE LITE.

 

 

 

 

Kanon hjul som gör att jag susar fram på Säröbanan, ljudlöst.

På min väg intill Göteborg, 22 km, så tjänar jag flera sekunder, fantastiskt.

Och eftersom cykeln går ännu fortare nu så är det viktigt att jag använder min ringklocka  och min hjärna i min kontakt med andra på cykelbanan.

Numera så utgår jag ifrån att racercyklister från våra mest kända klubbar i omgivningen använder ringklocka. En klocka väger ca 20 gram. Det går 50 st på ett kilo. En del cyklister har fått för sig att man inte skall ha ringklocka på en RACER, för att spara vikt.

Dumheter säger jag. En del racercyklister är ganska mätta som jag ser det. Skall man spara gram, ät lite mindre  istället. Så tjänar ni lätt in vikten av en ringklocka. Alternativt gå på muggen och tryck ut ett kilo, motsvarar 50 ringklockor!!

Var rädda om er mina älskade cyklister. Cykelogen har numera återgått till MAXIMS produkter.

LIVE STRONG

Cykelogen

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*