Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Spanien är inte ute och CYKLAR. Fantastiskt att mitt favoritland vann EM i fotboll. Jag säger bara INIESTA.

HEJ.

Vilket fantastiskt EM vi har beskådat. Kommer ni ihåg ZLATANS  grymma volley skott.

Jag säger bara SPANIEN. Och INIESTA.

Spanien och framförallt Mallorca kan jag rekommendera att cykla i. Själv har jag ej varit med om anordnade resor, men har cyklat på egen hand ett flertal gånger. För dig som tvivlar slå till då du kan. Cyklar av mycket bra kvalitet hyr du på plats. Hyr hos Tysken.  Mina vänner och jag rekommenderar honom.

Ön vimlar av cyklande dofsingar. De du!!!

LIVE STRONG

CYKELOGEN

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*