Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Semestern är slut för CYKELOGEN. Bäva alla felcyklare i BRUCE SPRINGSTEEN-STADEN.

HEJ.

Semestern är slut.

Idag så servar jag mina cyklar som används till och från jobbet. I morgon så cyklar jag till mitt jobb i Göteborg.  Självklart har jag sett till att mina cyklar är lagliga. Med detta menar jag att bromsar  och ringklocka fungerar. Är det mörkt så måste belysning och reflexer vara okej.

Tänk på att byta batterier i era ledlampor. Ofta så sker följande. Man testar sin belysning och den lyser. Men är det gamla batterier så lägger dom av efter några minuter. Snåla inte med säkerheten. Har ni pumpat däcken stenhårda för bättre rull?? Har ni ordning på cykelhjälmen?? Den har väl inte legat på golvet i hallen hela semestern.?? Då kan någon liten ha trampat på den så att den har blivit skadad!!

Ser ni mig ute på stan så kom gärna fram och prata om eventuella problem i trafiken.

LIVE STRONG

CYKELOGEN

 

 

 

 

 

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*