Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

8 FÖRDÖMDA MÄN PÅ CYKEL PÅ SARDINIEN, Hotell Florida-Ryanair. KANONRESA.

HEJ, igen.

Jag har varit på Sardinien ihop med 7 andra samhällsbärare. Vi reste med RYANAIR till Alghero. Utresa 22 september och tillbaka 25 september 2012.

Med endast tjänstebagar som handbagage.

Slippande av incheckning så hann vi taga en stark innan avfärd. Ej prioriterad ombordstigning. Men väl ute på plattan så sprang vi förbi övriga resenärer för att få plats nära toaletterna. Kort flygtid. Taxi väntande på flygplatsen. 15 minuters resa till HOTELL FLORIDA, till det facila priset av 24 EURO som delades på 4. Vi landade 22.15 var incheckade och på väg ut redan 23.00. Helt fantastiskt. Ett fantastiskt nyrenoverat hotell mitt på stranden. Kanon pool. Totalt 76 rum.  Trevligt bemötande av hotellpersonal. Kvällsmat inmundigades på närbelägen restaurang med tillbehör!! Endast 943 meter in till staden.

 

En gammal stad med egen BORG ( då menar jag inte ANDERS ).

Kanonfrukost inmundigades. Hyrcyklar belägrades på jakt efter drömstränder. Vi hittade många vikar med kritvit sand och vattenhål!!. Vi cyklade till Grotta DI Nettuno. Fantastisk upplevelse. Eftersom vi cyklat hela dagen så tog vi med oss cyklarna på båten tillbaka till Alghero. En otrolig dag som av slutades vid poolen inmundigandes lokalt öl.

Vi hade några fantastiska dagar. Mycket bra hotell som kan rekommenderas. Bra prisnivå på allt.

Jag kommer definitivt att återvända med min familj.

 

LIVE STRONG

CYKELOGEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*