Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

VOLVOASSISTANS NI RÄDDADE JULEN!!!

HEJ.

Nu skall ni höra vad som hände mig den 22 december kl 20.00.  Jag gick ut och skulle kola min V 50 innan färden ner till Skåne på Söndagsmorgonen.

Då jag tryckte på fjärrkontrollen  för att öppna bilen så var den stendöd. Fick ta loss den lilla  nyckeln och öppna manuellt. Satte mig och försökte starta bilen. Alla varningslampor lyste ilsket, servo trasig, airbag trasig, bilen måste in på service omgående, mm. Dessutom så startade inte bilen. Jätteskoj dagen innan färden till Skåne.

Felet har kommit och gått sedan bilen var ny, den är 3 år gammal i januari. Den har varit inne på garantin flera gånger för detta fel. En gång så upptäckte Bilia att batterikabeln var helt lös på den nya bilen. Felet försvann ett tag, för att strax dyka upp igen.

I vilket fall så stod jag där med bilen fullastad med julklappar, vörtbröd, sill och pepparkakor. Vad göra??

Bilen hade precis varit inne på 5000 mila service, hos Volvo-verkstad.

Då får man 1 års Volvoassistans.

Kl 21.00 den 22 december så ringer jag till Volvoassistans. En mycket trevlig kvinna vid namn Niki svarar. Vad kan jag hjälpa dig med?? Lägger fram mitt jätteproblem för henne!! Och frågar kan ni hjälpa mig??

Direkt säger den trevliga rösten, jag beställer en bärgare. Och så säger hon du behöver en hyrbil för att rädda Julen. Hertz har en V 70 som jag bokar till dig nu. Den finns vid Göteborgs central. Jag beställer en taxi nu, till din hemadress, så kör han dig till Centralen. Efter en kvart så kom taxin, efter ca en halvtimma kom en bärgare som körde bilen till Bilia i Sisjön. Hertz hade givetvis stängt men dom hade en bankomatliknande service för att kvittera ut en bil efter kontorstid.

Klockan 22.45 så var jag i hemmet med en ny hyrbil. Min bil var inlåst hos Bilia i Sisjön.

Allt detta tog endast 1 timma och 45 minuter. Helt otroligt mitt i julhelgen.

Och nu är jag hemma igen efter 3 dagar i Skåne!!

Nu väntar jag på samtal från Bilia under helgen, om vad som vi skall göra med min V 50.

Helt otrolig fin service från VOLVOASSISTANS.

Jag rekommenderar alla Volvoägare att göra servicen hos Volvoverkstad så att ni får tillgång till denna hjälp.

GOD FORTSÄTTNING PÅ JULHELGEN

LIVE STRONG

CYKELOGEN

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*