Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Fredrik Rheinfeldt, vår älskade statsminister, tycker att vi skall jobba längre, detta gäller givetvis inte han själv och de andra i Riksdagen, som går hem mycket tidigare utan att ha haft skit under naglarna. Dags för regeringsbyte till några som någon gång haft ett hederligt kroppsarbete, vilket få moderater har haft!!!!

HEJ, igen.

Cykelogen tycker att det är skandal med förslaget om att vi skall gå i pension senare. En människa som har slitit i många år är ofta slut vid 60-årsåldern. En människa som haft kroppsarbete eller jobbat skift orkar inte att jobba längre än i dag. Självklart skall man få jobba längre om man vill, men det skall vara frivilligt och utan sänkt pension om man går hem som idag.

En statsminister som aldrig utfört ett vettigt kroppsarbete liksom sina övriga partikamrater tycker att vi andra skall jobba längre.

Det är stor skillnad på att gå omkring i kostym och glänsa än att gå omkring i skyddskläder för att överleva på sin smutsiga, farliga arbetsplats.

Samtidigt så har vi många arbetslösa ungdomar som inte får en chans att komma in på arbetsmarknaden.

Att då förlänga arbetslivet för oss som kommit upp i ålder är skandal.

Ge oss istället pension tidigare. Ställ kravet på arbetsgivare att de måste anställa ungdomar, i gengäld så får deras äldre arbetskraft en chans att med hjälp av staten gå i pension.

Kravet skall vara villkorat att de måste anställa då någon går i pension. Självklart så skall arbetsgivarna ha en bra morot.

Därför är det sjukt att man talar om arbetskraftinvandring samtidigt som vi har många kvalificerade ungdomar och andra som går arbetslösa.

Själv har jag varit lyckligt lottad då både jag och min fru har haft jobb. Dessutom så har vi haft nytta av den sk krisen eftersom våra räntor har sjunkit kraftigt och vi har kunnat spara ändå mer!!!

DAGS FÖR REGERINGSSKIFTE NU.

Min gamle far född-16 sa alltid, akta er för högerkrafterna. De tänker bara på sig själva. Ingen solidaritet med någon.

Tänk så rätt han hade gamle Karlsson.

 

LIVE STRONG

CYKELOGEN

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*