Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

VELORBIS-Danska kvalitetscyklar-För oss finsmakare-Cykelogen rekommenderar.

HEJ.

Nu är jag på gång igen efter några veckors skrivtorka. Hoppas att sommaren är god för er också.

Precis hemkommen efter ett besök i Köpenhamn. Har sett månnga fina cyklar på plats. Men det som impade mest på mig var Velorbis. Vilka kanoncyklar. Såg dem på varuhuset ILLUM på en sidogata till Ströget. I deras skyltfönster stod den bara där: CARLSBERGSCYKELN. Speciallackad med ölback på.

Gå in på Velorbis.com och titta på SHORT JOHN. Jag föll pladask. Vorbis har tillverkat den klassiska cykeln i lättare material så att den väger många kilo mindre. Med många utrustningsalternativ såsom olika praktiska väskor och backar speciellt designade för cykeln. Jag skall snart besöka Veorbis igen för att specialbeställa en SHORT JOHN. Favoritfärgen är givetvis den Carlsbersgröna samt den Köpenhamnsgröna färgen som är kultförklarad. Jag återkommer då cykeln är lite mer provkörd. Men det jag redan nu kan säga är att den 7-växlade Nexuis varianten var det bra drag i. BROOKS SADELN var underbar mm.

Ha det nu bra på sadeln i värmen.

 

LIVE STRONG

CYKELOGEN

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*