Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Hestragloves-Downhill SR. Testen fortsätter. KÖP DEN.

Hej.

Den gångna veckan så har jag varit i skogen igen, på min skogsslinga. Handsken är kanon. Vid cykling till arbetet, 3 gånger denna vecka har jag använt den. Den är behaglig för den täcker handleden. Där det annars vill dra lite. Jag fortsätter testet men redan nu så vill jag flagga för köpläge.

 

Handsken kan användas åtskilliga veckor framöver innan vinterskruden kommer på.

Då skall jag flagga för en handske från Hestra Job.

 

Handsken på bilden är en handske som LADY GAGA använder när hon är ute och ” CYKLAR ”.

 

LIVE STRONG

 

Cykelogen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*