Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

PEDERSEN-CYKEL, Över 100 år gammal cruiser. HELGRYM

Hej. Helt nyligen blev jag uppringd av min vän Tom.

Han var i extas. Thomas jag måste komma och visa min senaste cykel. Då sade jag direkt vad har du nu köpt?? Tom svarade, jag har köpt en PEDERSEN. Va sa du sa jag??.

 Jag har varit i Christiania och beställt en Pedersen. Limegrön med rostfria fälgar, specialdesignad ringklocka, Nexusdrev mm. 2 månaders leveranstid.

Kom ner till mitt jobb sade jag. Innan jag hade lagt på så ringde han upp mig. Jag står utanför släpp in mig sade Tom. Denna cykel är en helt osannolik skapelse. Gå in och läs på bifogad länk. Provturen i garaget var en upplevelse. Något vinglig men  fantastisk. Lite svår att komma upp på men det gick. Det mest konstiga var sadeln. Nosen satt med ett spännband, bakdelen satt på sadelstolpen. Mycket god komfort.

Nämnas kan att Tom redan har en unik samling av BROMPTON. Denna cykel återkommer jag om.

Efter provturen så cyklade Tom ut på stan. Denna kille hyser en kärlek och respekt för sina cyklar.

Tyvärr så är min cykelsamling för stor, säger min fru, så jag får vara nöjd med det jag har. Åtminstone ett tag. ” Thomas det är viktigare att vi skaffar ett säkert larm hemma än att du köper fler cyklar ”.

Får nog falla för hennes argument fastän det kliar i mina fingrar.

 

LIVE STRONG

 

CYKELOGEN

 

 

 

 

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*