Cykelogi.com

Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

Cykelogi.com - Trafiksäkerhet -cyklister-mopedister-bilister. Test av utrustning.

TOMS CYKEL-AIRBAG. AV FABRIKAT HÖVDING. Den första I Göteborg köptes givetvis av TOM, vem annars??

HEJ.

Här följer fortsättningen på Toms besök hos mig. Tom är alltid moderiktigt klädd, på gränsen till sprätt. Vid besöket så hade han mörka kläder, en svart Craft-jacka och som jag uppfattade moderiktig lös krage som blinkade!! Har du reflex på halsen frågade jag. Vänta sa Tom.  Jag skall avvaktivera min krage!! Min första tanken var: Mafish batteria, slut i batteriet, men så farligt var det inte. Vad hade då TOM runt halsen?? Jo den första sålda AIRBAGEN för cyklister, såld i Göteborg av Designtorget. Denna unika uppfinning, fabrikat HÖVDING, svensk så det ekar.

Den fantastiska uppfinning som säljs av Designtorget, kan nog bli en framgång på sikt. Dagens pris runt 4000:- kommer förhoppningsvis att sjunka. Gå in och läs på Designtorgets länk ovan. Ännu en gång så kliar det i mina fingrar: En sån ska jag ha. Samtidigt så klingar min frus tidigare ord: Thomas hur går det med villalarmet som du skulle köpa. Ibland så är livet lite orättvist. Jag förstår inte hur jag har klarat mig utan en HÖVDING.

 

LIVE STRONG

CYKELOGEN

 

 

 

 

Category: Blogg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*